PORTFOLIO LINDA SVENSSON FOTOGRAF FÖRETAG

Information - Kontakt

PORTFOLIO - FOTOGRAF - FÖRETAG - VÄSTSVERIGE

Här kan ni se ett litet urval av några tidigare arbeten jag har gjort.
Vill ni se mera? Kontakta mig, oavsett om det gäller till en specifik kund eller en översikt av kategori. 

FOTOGRAFERING PERSONAL

En av de vanligaste fotograferingarna som jag gör och som även är det första många tänker på när de tänker på fotografering hos företag. Idag är detta ett måste för närvaron i sociala medier, framförallt när man arbetar lokalt. Att ge kunden ett ansikte på sin kontaktperson redan innan man träffas ökar tryggheten och framförallt igenkänningen avsevärt. 

FOTOGRAFERING VERKSAMHET

Att som företag visa vilka man är, vad man gör och hur det görs är väldigt viktigt. Det bidrar till företagets image och ger målgruppen en bild av vilka ni är. Igenkänning är en stor del i kundens beslutsprocess. Om du inte hört om detta innan, så tänk bara på hur du och dina närmaste själva resonerar när ni skall välja en produkt. Hur gör ni? Väljer ni det företaget som bara visar en logotyp? Eller väljer ni det som bjuder in och presenterar personalen, delar värderingar och visar hur processen går till?

FOTOGRAFERING PRODUKT

För alla som någon gång köpt eller sålt en produkt online så är det inte svårt att förstå hur stor roll en bra produktbild spelar. Säljare behöver kunna visa produkterna online och kunderna vill kunna se bilderna online. Det behöver knappast göras tydligare än så. Bland mina uppdrag så går ofta produktbilder och verksamhetsbilder hand i hand och detta skapar färg- och stilmässigt en bra sammanhållning.

Bröllop
Familj / Barn \ Gravid
PORTFOLIO - FOTOGRAF - FÖRETAG - VÄSTSVERIGE