INFORMATION FOTOGRAF FÖRETAG VÄSTSVERIGE

Portfolio - Kontakt

INFORMATION - FOTOGRAF - FÖRETAG - VÄSTSVERIGE

INNAN

Ni kontaktar mig och vi kommer gemensamt fram till ett upplägg som passar er. Många företag har tydliga mallar och färger, en grafisk profil, som de vill utgå ifrån. Andra företag gör en beställning på "några snygga bilder, du vet bäst". Oavsett var ni passar in bäst så anpassar jag både fotografering och redigering till era behov.


UNDER FOTOGRAFERING

Upplägget anpassas till 100% efter era behov, så varje fotografering ser annorlunda ut. Med många års erfarenhet så anser jag att resultatet blir som allra bäst när vi är oss själva. Företag drivs av människor och det är ni som gör varje företag unikt. En professionell framtoning och ett seriöst intryck är en självklarhet. Att kunna kombinera detta med personlighet och värme blir det som gör era bilder speciella.


EFTER FOTOGRAFERING

Jag gör ett urval där alla bra bilder plockas ut. Dessa redigeras sedan, vilket innebär att jag förbättrar färger och ljus. Om ni önskar retusch, dvs någon form av bildförändring, så gör jag detta efter överenskommelse. Exempel på retusch kan vara att plocka bort en logotyp på en tröja när vi tagit personalfoton, eller att ta bort en ful papperskorg som hamnat i bakgrunden när vi tog områdesbilder.

LEVERANS

Alla bra bilder ingår. Fördelen med detta är att tex vid personalfoton så kan respektive person få välja mellan flera bilder, vilket ökar chanserna att de är nöjda med resultatet. Vid verksamhetsfoton ger även detta ett större utbud, vilket ger en större bildbank och variation vid framtida publiceringar.

Jag levererar digitala högupplösta filer med fulla rättigheter. Ni får bilderna färdigredigerade via en länk med en tillhörande kod för nedladdning. Information kring hur ni laddar ner följer med länken, och alla som har länk och kod kan ladda ner bilderna i önskad storlek. Det är alltså väldigt smidigt att redan ifrån start dela filerna mellan medarbetarna på företaget. För er som önskar tryckt material så har jag flertalet leverantörer som jag kan rekommendera, oavsett om det gäller reklam eller fotografier. Självklart erbjuder jag även en helhetslösning för er som vill ha en extra smidig leverans.

PRIS

Jag debiterar 1500kr ex moms per timme, och en vanlig uppskattning är att 1h foto betyder 2h redigering.
Jag erbjuder både rörligt och fast pris. Generellt så rekommenderar jag rörligt pris, då det oftast blir den lösning med lägst kostnad. Efter att vi gått igenom vad ni vill ha så ger jag alltid en uppskattning på var vi kommer att landa. För större projekt eller önskan om fast pris, kontakta mig så ger jag en offert.


För ytterligare kontakt kan ni antingen ringa, 0706 234 651, eller maila mig, kontakt@lindasvenssonfoto.se

Självklart kan ni även använda kontaktformuläret under fliken kontakt (länk)

Bröllop
Familj / Barn \ Gravid
Information Fotograf Företag Västsverige